Spoštovani starši

Novo šolsko leto je pred vrati.  Z  veseljem pričakujemo znova polne igralnice in igrišča, kjer bo veliko dogajanja, živ-žava, otroškega smeha in tudi joka. Potrebno bo še naprej posvečati pozornost ukrepom za preprečevanje prenosa okužbe. V vrtec pripeljite le zdrave otroke, spremljevalec otroka naj bo samo ena odrasla oseba, uporabljajte masko, umivajte ali razkužite si roke.

Starši, katerih otroci prvič vstopajo v vrtec, so prejeli  sporočila s pomembnimi  informacijami  v povezavi z vstopom v vrtec – Informacije pred prvim vstopom v vrtec.

Uvajanje novincev bo potekalo z nekoliko prilagojenim načinom (starši ste prejeli dopis –  Priporočila uvajanja v vrtec september 2020);  v primeru novih navodil vas bomo o tem obveščali.

Veselimo se tudi nove pridobitve – obnovljenih sanitarij v enoti Ob gozdu. V času izvajanja del bomo poskrbeli za otroke na nadomestnih lokacijah (starši ste prejeli dopis). Prosimo vas za strpnost,  na voljo smo vam za morebitne dodatne  informacije.

Naj bo novo šolsko leto prepredeno z dobrimi mislimi in zavestjo, da tudi v času izzivov zmoremo na najboljši način poskrbeti za otroke in zase; da smo povezani, strpni, si naklonimo pozornost in nudimo najboljše možnosti učenja najmlajšim.

 

Ravnateljica:

Marta Hrženjak

TES

Higienska priporočila za vrtce za preprečevanje širjenja SARS-coV